Find us on Google+ Torturi Bucuresti pentru botez copii, majorat, nunta - cofetarii

Torturi Bucuresti pentru botez copii, majorat, nunta

Cum comandam online torturi Bucuresti
pentru evenimente precum botez copii, majorat sau nunta

Cel mai impresionant dulce, dintre toate cate sunt pe pamant, ramane tortul. Ca este cu frisca, cu ciocolata, cu fructe, cu biscuiti, cu mere, sau orice combinatie intre cele amintite, torturile raman o aparitie spectaculoasa, o carte de vizita pentru orice eveniment, fie ele numite torturi pentru botez copii, torturi pentru majorat sau torturi pentru o nunta ca-n povesti.

 

DA, acesta este un TORT! 🙂

 

 

Sa le luam pe rand, si sa incercam sa intelegem ce trebuie sa aiba un tort, pentru a garanta succesul unui eveniment:

Torturi Botez Copii

– desi la prima vedere multi am fi tentati sa gandim ca tortul pentru botez trebuie sa aiba o nota copilareasca sau funny, e bine sa aprofundam putin, si sa realizam ca nu copilul botezat se va bucura de respectivul tort, ci invitatii, ceea ce ne faca sa va recomandam, pentru asemenea evenimente, torturile pentru ocazii speciale.

Torturile pentru majorat

– trebuie sa defineasca personalitatea sarbatoritului/sarbatoritei, deci pot fi cat se poate de avangardiste, cu aspecte exotice, pe care adolscentii sa le indrageasca in primul rand ca aspect. Asta nu inseamna nici pe departe ca ar trebui sa faca rabat la capitolul gust, adolescentii fiind mult mai critici decat adultii, in cazurile in care ceva nu e cum trebuie intr-o prajitura.

Torturile pentru nunta

– trebuie sa exprime entuziasmul cuplului proaspat casatorit, idealurile, dar si gusturile lor.

Tortul din fotografia de mai sus caracterizeaza un cuplu tanar, cu gusturi rafinate, inclinatii catre lux cu bun gust, si situatie financiara foarte buna.

In concluzie, putem spune ca, indiferent de ocazie, torturile au farmecul lor, si intregesc atmosfera de sarbatoare. In ultima perioada, s-a facut remarcata o explozie a cofetariilor care livreaza torturi pentru ocazii speciale, cele mai multe fiind in Bucuresti. In cazul in care sunteti din capitala, puteti consulta mai jos, un

Catalog online pentru Torturi Bucuresti

 

3 Comments

  1. Omega Peter spune:

    Moama cat de bine arata primul. Reclamele astea nu-s bune….creaza probleme la stomac :))))

  2. gold account spune:

    Toamna daruieste fiecarui cuplu de miri nenumarate flori in culori vibrante, perfecte pentru buchetele, lumanarile, decoratiunile, dar mai ales torturile unei nunti de toamna. Alegeti si voi florile preferate si decorati tortul pentru nunta cu ele. Indiferent daca va doriti ca tortul vostru sa fie decorat cu flori naturale sau comestibile, efectul va fi unul extraordinar de frumos.

  3. Ceasuri originale spune:

    Cel putin as vrea sa imi reziste bila :))

Torturi Bucuresti pentru botez copii, majorat, nunta