Find us on Google+ Trailer film Tom Sawyer - filme

Trailer film Tom Sawyer

In cinematografele din Romania, vom putea viziona lungmetrajul “Tom Sawyer”, in regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare spectaculoasa a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer”, scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.

Trailer film Tom Sawyer

“Tom Sawyer” este  povestea nazdravanului Tom, subiectul povestii vrand sa ne ilustreze ceea ce inseamna libertate, curaj, dragoste, prietenie dar si  sentimentul de frica. Ideea filmului are de-a fac cu dorinţa de a pleca uneori si de a trai experiente pe cont propriu, sau cu felul in care te simti când esti un intrus. Povestea lui Tom Sawyer ne aminteste de atitudinea copiilor fata de viata si cu dorinta lor de libertate in general, departe de restrictiile societatii. Este o poveste care ii bucura pe copii dar si pe adulti.

Pelicula “Tom Sawyer”, filmata partial in Romania timp de patru saptamani, a rulat deja in tari precum Germania, Franta, Rusia si s-a bucurat de un succes extraordinar în randul spectatorilor de toate varstele.

Din distributia filmului fac parte  actorii Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), Heike Makatsch (Matusa Polly), Benno Fürmann (Joe Indianul), Joachim Król (Muff Potter).

In Bucuresti, filmul va rula Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Movieplex, Grand Cinema Digiplex, Cinema Elvira Popescu (Institutul Francez) si la noul Cinematograf al Regizorului Roman.

1 Comment

  1. Omega Peter spune:

    Wowo, aveam nevoie de un asa film. Trebuie vazut neaprata, sa speram ca acopera asteptarile publicului.

Trailer film Tom Sawyer