Un barbat si mai multe femei

10 Februarie, ora 17: „Un bărbat și mai multe femei”

Femeia este o fiinta necunoscuta barbatului, un mister pe care nicio minte logica nu-l poate rezolva si care ajunge sa il innebunească pe Barbat: cu iubirea, cu nerabdarea, cu starile ei.

 

Un bărbat și mai multe femei – raiul pe pământ sau un iad autentic? Gavrunski, personajul masculin, cunoaște de-a lungul piesei femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă – ele sunt norocul și ghinionul din viața sa. O viață care devine brusc imprevizibilă…

Cum să devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cât de mare este prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a provoca suspinele lor? Află dintr-Un bărbat și mai multe femei.

O piesă în care facem cunoștință cu un om normal, care, pus în diferite situații de viață, ajunge să reacționeze neașteptat, imprevizibil. Femeile pe care le întâlnește îi schimbă definitiv viața!
Un spectacol cu Marius Gîlea și Ana Odagiu, actori cunoscuți din spectacolele „Soț de vânzare” și „Crimă la Howard Johnson”.
Marius Gîlea este soțul – casnic, liniștit și la locul lui. Nimic deosebit, în aparență, dar un eveniment lipsit de importanță îi tulbură existența.
Ana Odagiu reușește, cu succes și umor, să interpreteze mai multe personaje. Mai exact, opt femei diferite vor prinde viață chiar sub ochii dumneavoastră. Versatilitatea, talentul și virtuozitatea sunt cuvintele care descriu cel mai bine interpretarea Anei!
Este un spectacol plin de umor de bună calitate, un spectacol care are ritm, un spectacol care vă va bine dispune și vă va face să vreți să reveniți la Teatrul Roșu!
Rezervări locuri (si după achiziția biletelor online) 0723 196 376.
Acces cu minimum 20 de minute – maxim o oră înainte.

 

 

2 Comments

  1. Laurentiu spune:

    O ratez cu siguranta..sper sa mearga o cunostinta si sa faca macar niste poze..un video ar fi genial insa.

  2. nicu spune:

    cum fac sa vin

Un barbat si mai multe femei