Ursus La Muse – lansare

Joi s-a intamplat lansarea celei mai recente locatii sub egida Ursus – La Muse.
Primul lucru pe care il poti spune despre Ursus La Muse este ca, desi conceptul se vrea a fi un pub, locatia, muzica, decorurile, chiar si eticheta pe care o afiseaza personalul, este demna de un termen ceva mai putin restrictiv. Este drept ca am ramas cu impresia aceasta in urma lansarii, eveniment in cadrul caruia tot omul se straduieste sa arate tot ce e mai bun,  insa o revenire ulterioara La Muse sunt convinsa ca nu imi va schimba parerea.
Impunator si impresionant este ambientul in sine. Inspirat din epoca de glorie a filmului de dragoste, cu iz de cabaret si decoruri de musical al anilor ’50, de pe fiecare perete iti zambeste complice cate o juna glorie a acelor vremuri. Sigur, ochiul se opreste lesne asupra tabloului care o infatiseaza pe Marilyn Monroe, fara sa o poti trece cu vederea nici pe Sofia Loren.

Realizarea tehnica a acestor tablouri este remarcabila, cu elemente de detaliu puse in evidenta prin spoturi luminoase, si cu o sigla Ursus discreta, bine integrata in ansamblu.
Scena pare sa fie axul in jurul caruia se va roti intreaga activitate pe care o promite localul, avand in vedere contractul de exclusivitate pe care il au cu trupa Friends, si alte cateva anuntate momente artistice, apartinand unor mari actori sau interpreti de jazz. Pana una-alta, cu prilejul lansarii l-am revazut cu incantare pe Horatiu Malaele, care a reusit sa-i ridice in picioare si pe unii dintre cei mai blazati participanti la eveniment.

Rasfoind meniul Ursus La Muse, ma asteptam sa gasesc (avand in vedere ca este gandit ca un pub) macar cateva sandwich-uri, sau aperitive, in tot cazul vreo rontaiala care sa atraga dupa sine berea. N-am gasit. Am sesizat insa o mare varietate de cocktailuri, alcoolice si nonalcoolice, si foarte multe sortimente de cafea.

Avand in vedere ca o parte din pub functioneaza in foaierul Salii Rapsodia, (cladirea Teatrului de pe Lipscani), s-a incercat pe cat posibil conservarea elementelor de décor existente: ”Au fost restaurate lampile, furnirurile, precum si peretii, podeaua si fatada. Am incercat sa pastram cat mai multe dintre elementele originale”, a declarat Mihai Bonca, Senior Brand Manager Ursus.
Mobilierul este in aceeasi nota high class, cu accente retro, iar tinutele personalului pare-se ca au fost comandate la un atelier de moda din vecinatate. Le mentionez pentru eleganta si nota de distinctie pe care o dau locului.

Locatia Ursus La Muse in mai multe imagini (de la organizatori):

Ursus La Muse

Str. Lipscani, nr. 53

1 Comment

  1. Jonathan spune:

    Mda, bine ca din Cluj s-a cam retras Ursus …

Ursus La Muse – lansare