Find us on Google+ Vacanta la Guadelupa - teatre

Vacanta la Guadelupa

Miercuri, 25 mai, Teatrul “Nottara” prezinta la Sala “Horia Lovinescu” spectacolul “Vacanta la Guadelupa” de Pierre Sauvil si Éric Assous.

“Vacanta la Guadelupa” este o comedie bulevardiera, excelent scrisa si magistral jucata, despre lucruri care se intampla la fiecare pas, cu care ne-am invatat, pe care le vedem pe mai toate posturile de televiziune, intr-un cuvant, o satira acida despre situatia politica a Frantei si care nu are, fireste, nici o legatura cu viata politica din Romania!!! Intamplari verosimile, dar (ne)adevarate, incurcaturi, vorbe de saga, doamne invesmantate elegant, domni cu tinuta, dar care se cam dau in stamba. Un spectacol cu mult haz de necaz, pe care nu trebuie sa-l ratati si pe care, sigur, il veti recomanda si prietenilor, rudelor, cunoscutilor.

Regizoarea Diana Lupescu declara: “Cautam un text pentru o noua montare. Voiam o comedie, ceva care sa relaxeze, sa ne scoata din tensiune si stress… Televizorul era deschis… Citeam un volum de teatru francez contemporan, aparut la noi in 1996. La un moment dat, replicile din piesa si comentariile TV sunau la fel. Am avut un soc. M-am oprit o clipa, am verificat ca ceea ce citesc este un text frantuzesc, tradus, la noi, in ‘96. Am reluat lectura de la capat si nu m-am mai oprit pana la sfarsit. Era textul pe care-l cautam. Era de ras? Era de plans? E riscant sa montezi un astfel de spectacol acum, cand traim intr-o perioada politica absurda?”

Distributia “Vacanta la Guadelupa”: Mircea Diaconu/ Adrian Vancica, Ion Haiduc, Crenguta Hariton, Dani Popescu, Ada Navrot, Corina Dragomir.

Data: 25 mai, 19.00

Vacanta la Guadelupa

Comments are closed.

Vacanta la Guadelupa