Van Gogh Grand Cafe

Lipita de hotelul Rembrandt, Van Gogh Grand Cafe este prelungirea peste timp a defunctului Amsterdam (avand aceeasi proprietari), prelungirea imobiliara a hotelului Rembrandt (fiind lipita de acesta) vis-a-vis de-o latura a Bancii Nationale. Salasuieste in locul ce-a fost, pana nu demult, Loggia Cafe.

Foarte sincer fiind, pe vremea Loggiei era mult mai elegant si mai tihnit in acelasi spatiu. Actualul spatiu este facut dupa chipul si asemanarea Amsterdam Cafe, de care aminteam mai sus.
Asta inseamna mobilier incomod, mese inghesuite, aspect de pub (care nu se leaga absolut deloc cu stilul antebelic neo-romanesc, exprimat prin coloane si ornamentatiile de pe tavane). Peste toate astea troneaza un succes de public, fiindca Van Gogh Grand Cafe este plin mai mereu. La subsol, intr-o mica pivnita(aprox 16mp), este amenajat locul pentru nefumatori, denumit, bombastic, vinoteca. :)) “Vinoteca” gazduia o expozitie de fotografie.

Servirea este foarte rapida si amabila, ce-i drept, fiind si destul de multi ospatari si barmani. Doua persoane au tinut sa-mi prezinte vinoteca, poate si datorita faptului ca sus era plin, iar jos erau doar 4 persoane, dar au facut-o foarte politicos si destul de credibil. Pacat ca subsolul e un fiasco.

Meniul cafenelei este standard, cu ceva mancare fara pretentii, cateva cocktail-uri, fresh, prajituri etc. Toate intr-o calitate acceptabila spre buna. Vinoteca e subtire.

Preturile de la cafeneaua Van Gogh Grand sunt medii, aliniate la zona centrului vechi.

Un alt review al Van Gogh Grand Cafe, pe Dietelik.ro.

Van Gogh Grand Cafe

Strada Smardan 9
(+40) 21 316 60 02
(+40) 21 316 60 02

Comments are closed.

Van Gogh Grand Cafe