Find us on Google+ Zen Sushi Dorobanti - mancarea japoneza cucereste Bucurestiul - restaurante, terase

Zen Sushi Dorobanti – mancarea japoneza cucereste Bucurestiul

S-a intamplat din nou!
Zen Sushi a deschis al treilea restaurant, pe strada George Calinescu, nr. 15, la cateva sute de metri de Piata Dorobanti.

Proaspat reveniti in tara de la World Sushi Cup Japan 2014, unde au facut o figura frumoasa, proprietarii lantului de restaurante Zen Sushi ne-au mai facut o surpriza cel putin placuta: au deschis Zen Sushi Dorobanti, al treilea restaurant cu specific japonez, in care totul cocheteaza cu perfectiunea.

Cea mai frumoasa veste este ca in locatia din Dorobanti au introdus si o masa teppanyaki, unde spectacolul gatitului este fara egal. Mobilierul este perfect echilibrat, creand o atmosfera autentic japoneza. La intrare, iazul cu crapi japonezi multicolori scaldandu-se lenes printre plante ne introduce in atmosfera Zen.

zen-sushi-dorobanti

Mancarea este de exceptie, ca si in celelalte locatii, nu degeaba sunt furnizorii Ambasadei Japoniei in Romania. Au toate tipurile de sushi, sashimi, tempura, sosuri minunat pregatite, dar si o sectiune vegetariana foarte bine pusa la punct (din care remarc fara rezerve Agedashi Tofu si Tanuki Udon).

Rulourile California maki sunt (si ele) mai mult decat fotogenice.

mancare-japoneza-zensushi

Preturile Zen Sushi Dorobanti

Sunt aceleasi pe care le cunoasteti si din celelalte locatii, principiul dupa care fondatorii lantului se ghideaza fiind acela de a oferi calitate la un pret corect.

Prin calitatea mancarurilor, Zen Sushi a fost de la inceput in topul restaurantelor japoneze din Bucuresti. Acum este, fara nici o indoiala, si cel mai elegant. Recomandat cu cinci stele din cinci posibile.

www.zensushibucuresti.ro
Zen Sushi DOROBANTI – strada George Calinescu, nr. 15
Telefon: 0722 16 17 18
Program:
Luni – Sambata: 12:00 – 23:00, Duminica: 13:00 – 22:30

 

2 Comments

  1. anca spune:

    Oh da! Zensushi e iubirea mea japoneza de cand s-a deschis. Deci restaurantul e pe undeva pe langa Chocolat, sau unde mai exact, langa piata? Unde a fost inainte sushi to go?

  2. Eugen spune:

    strada calinescu e cea pe care e white horse pub.
    misto zona, sper sa tina preturile la fel de ok ca si in celelalte, sa nu le urce pana la cer, dupa obiceiul zonei…
    asta apropo si de ce scoruri aveau cei de la sushi to go, ca tot i-ai amintit mai sus… aia aveau preturi de manhattan :))

Zen Sushi Dorobanti – mancarea japoneza cucereste Bucurestiul