Find us on Google+ Zi de poveste - Dumbrava Minunata - teatre

Zi de poveste – Dumbrava Minunata

Proiectul Zi de Poveste a fost incununat cu succes la prima editie desfasurata in luma martie 2013, atmosfera de entuziasm si din randul micutilor si parintilor fiind dovada ca am creat o zi autentica de poveste si veselie pentru cei mici. Evenimentul Zi de Poveste, organizat la Teatrul Nottara si CinemaPRO pe 19 mai, isi propune reeditarea atmosferei de basm si veselie din randul micutilor, contribuind totodata la educatia si cultura copiilor nostri. Unul sintre spectacolele asteptate este Zi de poveste – Dumbrava minunata.

dumbrava

Astfel, pe 19 mai. ora 12:00, vom putea vedea Zi de poveste – Dumbrava minunata. Calatoria fantastica a Lizucai catre casa bunicilor, insotita de prietenul ei credincios, Patrocle, este pusa in scena de Izabela Oancea, care este atat regizor si scenarist, cat si actor. Actorii vor canta si vor dansa alaturi de copii, intr-un spectacol plin de viata si de culoare, pe muzica asigurata de Sorin Oancea.

 

 Zi de poveste – Dumbrava Minunata

19 mai 2013, ora 12:00

1 Comment

  1. Roxana spune:

    E momentul perfect pentru cei mici. Sunt curioasa daca vor organiza din nou concursuri, la fel cum s-a intamplat la ultima piesa de acest gen.

Zi de poveste – Dumbrava Minunata