Find us on Google+ Zone Arena - diverse

Zone Arena

Din mai 2010, in Bucuresti s-a deschis Zone Arena, cea mai noua si moderna locatie destinata evenimentelor majore din capitala: concerte, spectacole, expozitii, targuri si alte actiuni speciale.


Complexul Zone Arena este situat in cartierul Floreasca si se intinde pe un teren de peste 3 hectare. Locatia are o capacitate de 5,000 de spectatori in tribune, 800 de locuri de parcare si peste 20 de puncte de vanzare in interior (pe baza de jetoane cu valoare unica).

La numai cateva luni dupa deschidere, locatia este pregatita sa gazduiasca marile concerte ale anului: Ozzy Osbourne, Aerosmith, Ciuc Summer Fest, Bob Dylan, Massive Attack. Nu vor lipsi nici evenimentele speciale, in cadrul carora publicul va putea urmari pe ecrane uriase intrecerile sportive internationale.

Desi anuntate initial in alta locatie, concertul Aerosmith si festivalul Ciuc Summer Fest se vor desfasura tot la Zone Arena. Organizatorii motiveaza schimbarea locatiei prin facilitatile logistice oferite de noul complex.

Pentru a ajunge la Zone Arena, spectatorii pot folosi si mijloace de transport in comun: metrou (statia Aurel Vlaicu), tramvai 5, autobuz 110.

Zone Arena

Str. Barbu Vacarescu, nr. 164

Comments are closed.

Zone Arena